Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa osallistumisen liikuntaseteleillä?

Osallistumisen voi maksaa Smartumin liikuntaseteleillä sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Edenredin Virikeseteleillä sekä TYKY-seteleillä. Ohjeet seteleiden lähettämiseen saat ilmoittautumisvahvistuksessa.

Maksaminen on lisäksi mahdollista ePassilla, Smartum Saldolla, Edenred mobiilisovelluksella sekä tapahtumassa myös liikuntaetua tarjoavien palveluntarjoajien korteilla.

Voinko vaihtaa sarjaa, matkaa tai osallistujaa?

Sarjan, matkan tai osallistujan voi vaihtaa veloituksetta torstaihin 23.9. saakka täyttämällä tiedot vaihdosta ilmoittautumissivun lomakkeella.

Tapahtumapäivänä sunnuntaina vaihtoja voi tehdä kansliassa, jolloin vaihdoista veloitetaan 10 euron käsittelykulu.

Osallistumisen peruminen?

Perumistapauksissa ilmoittautumismaksu palautetaan ainoastaan, jos tapahtumapäivältä on olemassa lääkärintodistus.

Todistus tulee toimittaa 15.10. mennessä Viipurin Urheilijoiden toimistoon: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki tai toimisto@viipurinurheilijat.fi.

Samassa yhteydessä ilmoitetaan maksetun maksun suuruus, viitenumero ja maksupäivämäärä sekä tilinumero, jolle maksu halutaan palauttettavan.

Maksun palautuksesta veloitamme kuluinamme 10€.Vaihtoehtoisesti osanoton voi myös siirtää seuraavalle vuodelle, jos tapahtumapäivältä on olemassa lääkärintodistus.

Todistus tulee toimittaa 15.10. mennessä Viipurin Urheilijoiden toimistoon: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki tai tapahtumat@viipurinurheilijat.fi. Merkitse viestiin tällöin selkeästi, että kyseessä on siirto.