Usein kysytyt kysymykset

Voinko maksaa osallistumisen liikuntaseteleillä?

Osallistumisen voi maksaa Smartumin liikuntaseteleillä sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Edenredin Virikeseteleillä sekä TYKY-seteleillä. Ohjeet seteleiden lähettämiseen saat ilmoittautumisvahvistuksessa.

Maksaminen on lisäksi mahdollista ePassilla, Smartum Saldolla, Edenred mobiilisovelluksella sekä tapahtumassa myös liikuntaetua tarjoavien palveluntarjoajien korteilla.Voinko vaihtaa matkaa tai osallistujaa?

Muutoksia voi tehdä torstaihin 22.9. saakka täyttämällä tiedot vaihdosta ilmoittautumissivun lomakkeella. Osallistujan nimen muutoksesta veloitettaan 10 euron rekisteröintimaksu. Lyhyemmälle matkalle voi vaihtaa veloituksetta. Muutoksesta pidemmälle matkalle veloitetaan ko. matkojen ilmoittautumishintojen erotus (maksetun ja voimassa olevan hinnan erotus).

Tapahtumapäivänä sunnuntaina vaihtoja voi tehdä kansliassa, jolloin vaihdoista veloitetaan 10 euron käsittelykulu. 
Katso tarkemmat ohjeet täältä.Osallistumisen peruminen?

Ilmoittautuminen on aina sitova. Osallistumisen voi kuitenkin siirtää toiselle henkilölle 10 euron rekisteröintimaksua vastaan.

Vaihtoehtoisesti osanoton voi myös siirtää seuraavalle vuodelle, jos tapahtumapäivältä on olemassa lääkärintodistus.

Todistus tulee toimittaa 15.10. mennessä Viipurin Urheilijoiden toimistoon: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki tai tapahtumat@viipurinurheilijat.fi. Merkitse viestiin tällöin selkeästi, että kyseessä on siirto.