Ilmoittautuminen liikuntaedulla

 ILMOITTAUTUMISEN MAKSAMINEN LIIKUNTAEDULLA

 Voit maksaa osallistumisen Pääkaupunkijuoksuun seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum (Polku-verkkomaksu, Smartum-setelit), ePassi/SporttiPassi, EazyBreak, Tyky (seteli ja online) ja Edenred (mobiilimaksu, Virikesetelit ja kortit).

Toimi näin:

Ilmoittaudu ensin normaalisti nettisivuiltamme. Maksukohdassa (kassalla) valitse haluamasi liikuntaetutyyppi ja summa, jonka aioit maksaa käyttäen liikuntaetutuotetta. Tarkista, että sinulla on riittävä määrä saldoa ennen eteenpäin siirtymistä. Saldon tulee riittää koko ilmoittautumismaksun maksamiseen (ei voi maksaa osaa verkkopankissa/luottokortilla).

Huomaathan, että liikuntaedulla voit ainoastaan maksaa ilmoittautumisen, jolloin lisäpalvelut (kuten vakuutus) maksetaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Liikuntaetua ei voi myöskään käyttää alennuskoodien yhteydessä. Järjestelmästä tulee automaattiviesti alennuskoodin (eli liikuntaetuvalinnan) käytöstä valitsemaasi summaa vastaan.

2. Seuraavaksi sinun tulee kirjautua käyttämääsi liikuntaetupalveluun maksamaan ilmoittautumisesi summa tai jos käytät seteleitä, lähettää ne toimistoomme. Mikäli käytössäsi on Edenredin liikuntaetu, toimita kuitti sähköisestä liikuntaetumaksusta osoitteeseen tapahtumat@viipurinurheilijat.fi (muut palvelut lähettävät kuitin automaattisesti).  Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun liikuntaetumaksu (kuitti/setelit) on saapunut ja rekisteröity järjestäjän toimesta.


Maksutavat:

Sähköiset maksutavat: (esim. Eazybreak, ePassi, Smartum Online, Edenred) maksetaan aina kyseisessä palvelussa (etsi Suomen Urheiluliiton tapahtuma Pääkaupunkijuoksu ja tee tilaus palvelun ohjeilla).

Liikuntaetu kortilla: (esim. Edenred), sovi maksuajankohta etukäteen sähköpostitse tapahtumat@viipurinurheilijat.fi. Näin olemme varmasti paikalla ko. aikana.

Setelien toimitus postitse:

Suomen Urheiluliitto

Pääkaupunkijuoksu

Valimotie 10

00380 Helsinki


Seteleissä tulee lukea oma nimi sekä mitä tapahtumaa ne koskevat. Huom. älä lähetä osasuorituksena käteistä rahaa.


Lisätietoja: tapahtumat@viipurinurheilijat.fi tai puh 050-550 8553