Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen netissä

Hei!

Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan, että Pääkaupunkijuoksu tältä syksyltä siirretään kokonaan ensi vuodelle. Tarkka uusi ajankohta ilmoitetaan pikimmiten, mutta tavoite ajankohdalle on syyskuun loppu 2022.

Olemme pahoillamme ajankohdan muutoksesta näin lähellä tapahtumaa, mutta pitkään kestäneen pandemian tuomat haasteet näkyvät nyt rajusti osallistujamäärissä ja sen vuoksi joudumme luopumaan tapahtuman järjestämisestä tänä vuonna sinnikkäistä yrityksistä huolimatta. Olimme vielä toiveikkata järjestämisen suhteen tänä vuonna, mutta valitettavasti päädyimme tähän ratkaisuun.

Haluamme kuitenkin korvata tilannetta teille ja tarjoamme mahdollisuutta ilmoittautua 2.10.2021 järjestettävään HCRD-tapahtumaan puoleen hintaa. 50% - koodi on henkilökohtainen ja alennuskoodin käyttäjät tarkistetaan. Koodi on lähetetty ilmoittautuneille sähköpostitse.

Ilmoittautuminen HCRD:hen tapahtuman nettisivuilta: https://helsinkicityrunningday.fi/

Kaikki Pääkaupunkijuoksuun ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti ensi syksylle, eli ilmoittautuneiden ei tarvitse tehdä mitään.

Kiitos ymmärryksestä ja ensi vuonna juostaan jälleen Pääkaupunkijuoksun merkeissä!

Urheilullisin terveisin,

Pääkaupunkijuoksun järjestäjät

______________________________________________________________

Tapahtumaviikon ilmoittautuminen

Tapahtumaviikolla on mahdollista ilmoittautua sähköistä ilmoittautumispalvelua käyttäen aina torstaihin 23.9.2021 saakka. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on vielä mahdollista tapahtumapäivänä.Organisaatio voi satunnaisesti lähettää postitse tai sähköpostitse tietoa Pääkaupunkijuoksu- ja Länsiväyläjuoksu-tapahtumista sekä yhteistyökumppaneiden tarjouksista, mikäli osallistuja on antanut luvan lähetää markkinointiviestejä. Postilistalta voi halutessaan poistua myöhemmin ilmoittamalla meille siitä sähköpostitse.