Info

Juoksunumerot ja ajanotto

Juoksunumero on henkilökohtainen eikä sitä voi turvallisuussyistä luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Juoksunumero tulee kiinnittää näkyvästi etupuolelle siten, että numero on helposti luettavissa.  

Ajanotto tehdään juoksunumeroon kiinnitetyllä ajanottosirulla. Ajanottojärjestelmän tuottaa Ultimate Sport Service.

Juoksijan lähtöaika rekisteröidään sirun avulla, kun hän ylittää lähtöviivalla olevat ajanottoanturit. Vältä käynnistämästä kelloa juuri lähtö/maalimaton päällä, jotta käsi ei peitä ajanottosirua ja häiritse ajanottoa. 

Kunnon Kävelyssä ei ole ajanottoa.


Pukuhuoneet 

Osallistujille on varattu varusteiden vaihtotilat Pirkkolan jäähallin pukuhuoneista. Pukuhuonetiloissa on myös rajallinen mahdollisuus peseytymiseen. 
 

Varustesäilytys

Pirkkolan jäähallissa toimii maksullinen (3 €) varustesäilytys klo 10.30 alkaen.   Vältäthän mahdollisuuksien mukaan varusteiden tuomista säilytykseen ruuhkaisimpana aikana (12.30–13.10).


Lähtöön järjestäytyminen

Lähtöalue sijaitsee Pirkkolan urheilukentän ja tekonurmikentä välisellä hiekkatiellä. Lähtöön järjestäydytään 15 min ennen lähtöaikaa.


Osallistujavakuutus

Osallistujavakuutus on Pohjola Vakuutuksen kilpailulisenssivakuutus, joka kattaa osanottajille Pääkaupunkijuoksun aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva 3 500 €, invaliditeettiturva 10 000 €, kuolinturva 5 000 €). Vakuutus on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 3 €) ja se on voimassa 25.9.2022. Vakuutuksen voi ostaa vain Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piirin kuuluvat henkilöt.  

Vakuutusnumero on 16-693-457-1. Korvausta voit hakea osoitteessa vahinkoapu.op.fi. Lisätietoja saa puhelimitse numerosta 0100 5225 (Pohjolan Terveysmestari-palvelu).

Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista, kunnes korvausasia on käsitelty OP Vakuutuksessa. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoon, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää jatkokäsittelyä varten.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.


Palkintojenjako 

Kaikki Pääkaupunkijuoksu tapahtumaan osallistuneet saavat osallistujamitalin heti saavuttuaan maaliin sekä ladattavan diplomin sähköpostiinsa. 
Sarjojen 3 parasta palkitaan palkintojenjaossa. Kaikkien sarjojen palkinnot jaetaan kisatoimistosta. Palkintoja ei postiteta jälkikäteen.


Kuvaaminen ja kuvien käyttö

Tapahtuman järjestäjällä on vapaa käyttöoikeus tapahtuman aikana ottamilleen kuville sekä videokuvamateriaaleille.


Löytötavarat

Löytötavarat toimitetaan pääkaupunkijuoksun infoon/jälki-ilmoittautumispisteeseen, josta niitä voi tiedustella tapahtuman aikana. Tapahtuman jälkeen löytötavaroita säilytetään kuukauden ajan Viipurin Urheilijoiden toimistolla, tiedustelut osoitteesta tapahtumat@viipurinurheilijat.fi. Löytötavaroita lähetettäessä järjestäjät perivät vastaanottajalta tavaroiden postituksesta aiheutuneet kustannukset.