Ilmoittautumisen siirto tai peruminen

Osallistumisen siirtäminen toiselle juoksijalle

Ilmoittautumisesi peruminen ei ole mahdollista. Juoksunumero on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle juoksijalle ilman uudelleenrekisteröintiä. Voit siirtää osallistumisen toiselle juoksijalle 10 euron uudelleenrekisteröitymismaksua vastaan (uusi juoksija maksaa siirtomaksun). Siirto tapahtuu aina samalle matkalle (uusi osallistuja voi vaihtaa matkaa myöhemmin, lue lisää kohdasta ”juoksumatkan vaihto”.)


Ohje siirron tekemiseen:

Kirjaudu omaan osallistujaprofiiliisi ilmoittautumisvahvistuksessa lähetetyn suoran linkin kautta.  

1. Omat ilmoittautumistietosi avautuvat. Valitse ”Siirrä osallistuminen toiselle henkilölle” -linkkiä.

2. Seuraavaksi sinun tulee vahvistaa siirto, jonka jälkeen järjestelmä luo alennuskoodin annettavaksi uudelle ilmoittautujalle. HUOM! Siirtoa ei tämän jälkeen voi perua ja profiiliisi ei voi enää kirjautua!

3. Vahvistuksen jälkeen näytölle tulee alennuskoodi. Kopioi se ja lähetä se henkilölle, jolle haluat osallistumisen siirtää. Koodin voi käyttää vain samalle matkalle ilmoittautumiseen.

4. Uuden juoksijan tulee ilmoittautua normaalisti uutena juoksijana tapahtuman nettisivuilla. Rekisteröitymisen lopuksi, maksusivulla, hän käyttää sinulta saatua koodia, jolloin ilmoittautumisen hinnaksi tulee 10 euroa. Maksu maksetaan normaalisti verkkopankissa.