Yritys- ja ryhmäilmoittautuminen

Oletteko ilmoittautumassa tapahtumaan isommalla ryhmällä/yrityksenä (vähintään 10 henkilöä)?


Yritys tai rekisteröity yhdistys voi ilmoittaa juoksijat ryhmänä, joiden osallistumismaksut maksetaan laskua vastaan. Ryhmäilmoittautuminen on mahdollista, kun juoksijoita on vähintään 10.

Ryhmille myönnetään 10 prosentin alennus osallistumismaksuista.

Samaan ryhmään voi kerätä juoksijoita kaikille eri Pääkaupunkijuoksun matkoille (puolimaraton, 5 km, kävely)


OHJEET YRITYSILMOITTAUTUMISEEN JA RYHMÄN MUODOSTAMISEEN  

Voit helposti kerätä ja ilmoittaa ryhmän Pääkaupunkijuoksuun ryhmäilmoittautumisen kautta.  

Yrityksen tai ryhmän yhteyshenkilö (ryhmänjohtaja) lisää ilmoittautumispalvelun etusivulta yrityksen tai ryhmän tiedot ilmoittautumisjärjestelmään valitsemalla ”Ryhmäilmoittautuminen” – ”Luo uusi ryhmä”.

Ryhmänjohtaja saa tiedot täytettyään sähköpostitse vahvistuksen, jossa on ryhmän johtajan tunnukset ilmoittautumistietojen hallinnointiin. Sähköposti sisältää myös linkin sekä tunnukset, joilla ryhmän jäsenet pääsevät helposti ilmoittautumaan valitsemalleen matkalle. Mikäli et saa sähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi. Ryhmänjohtaja voi myös tehdä juoksijoiden lisäämisen. Ryhmän kaikki osallistumismaksut kertyvät samalle laskulle.

Ryhmänjohtaja pääsee tarkastamaan ilmoittautumis- ja laskutilanteen ja laittamaan sen maksuun haluamallaan hetkellä. Mikäli laskun maksun jälkeen ryhmään tulee uusia juoksijoita, näiden ilmoittautumiset kerääntyvät uudelle laskulle.

Juoksijat voivat täyttää ilmoittautumislomakkeen myös käyttämällä omia Facebook-tunnuksiaan, jolloin ilmoittautuminen yhdistyy omaan Facebook-tiliin. Facebookiin tulee näin ilmoitus siitä, kun ilmoittautuminen Pääkaupunkijuoksuun on tehty, sekä ilmoitus juoksun väliajoista sekä tuloksesta.  


Ryhmänjohtajan pikaohjeet

1. Lisää yritys tai ryhmä ilmoittautumisjärjestelmään täyttämällä tiedot ”Yritys- ja ryhmäilmoittautuminen” -sivulla.

2. Saat sähköpostilla vahvistusviestin, jossa on linkki ja tunnukset ryhmän jäsenten ilmoittautumiseen, sekä ryhmänjohtajan tunnukset (Tarkasta myös roskapostikansiosi).

3. Jaa ryhmän jäsenten ilmoittautumislinkki ja tunnukset juoksijoille ilmoittautumista varten tai lisää heidät ryhmään itse kirjautumalla joukkueen hallintasivulle.

4. Voit halutessasi tarkastella ryhmän ilmoittautumis- ja laskutietoja hallintasivulla ryhmän johtajan tunnuksilla.

5. Maksa tai toimita maksuun ilmoittautumisista syntynyt lasku kohdasta ”muodosta lasku” viimeistään 16.9.2022 (muodosta se itse ryhmänjohtajan tunnuksilla, kun viimeinen juoksija on lisätty).


Ryhmän jäsenen pikaohjeet

Saat ryhmäsi johtajalta linkin ja tunnukset ilmoittautumissivulle.

Valitse matka, täytä tietosi ja ilmoittautuminen on valmis.

HUOM! Tehtyjä ilmoittautumisia ei voi perua.