Huolto ja ensiapu

Huoltopisteet

Puolimaratonin huoltopisteet sijaitsevat seuraavissa kohdissa reitin varrella:
* n. 6,5 km
* n. 12,7 km
* n. 16,9 km

Varttimaratonin huoltopiste sijaitsee n. 6,5 km kohdalla.

Reitin varrella huoltopisteissä on tarjolla urheilujuomaa sekä vettä. Maalissa on laajempi huoltopiste, jossa on myös pientä syötävää. 

Ensiapu

Tapahtuma-alueella on ensiapupäivystys. Lisäksi reitin varrella molemmilla juomapisteillä on ensiapupäivystäjät. Ensiapupäivystyksestä vastaa Suomen Punainen Risti. Tapaturman tai sairauden sattuessa otathan välittömästi yhteyttä reitin varrella oleviin ensiapuhenkilöihin tai liikenteenohjaajiin, tai soita yleiseen hätänumeroon 112, mikäli tilanne on vakava.

Varusteiden vaihtotilat 

Osallistujille on varattu varusteiden vaihtotilat urheiluhallin pukuhuoneista. Pukuhuonetiloissa on myös mahdollisuus peseytymiseen. Suosittelemme kuitenkin peseytymistä vasta kotona ja saapumaan Pirkkolaan valmiiksi juoksuvarusteisiin pukeutuneena.

Varustesäilytys

Pirkkolan jäähallissa toimii maksuton narikka klo 10.30 alkaen, johon voi jättää tavaroita säilytykseen. Kirjekuoressasi on narikkakortti - kiinnitä kortti kassiisi osallistujanumerollasi varustettuna, ennen kuin tuot sen varustesäilytykseen. Otathan huomioon turvavälit jonottaessasi narikkaan. Vältäthän mahdollisuuksien mukaan varusteiden tuomista narikkaan ruuhkaisimpana aikana (12.30–13.10).