Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue

Muutosilmoitukset

 

Jo suoritettuun ilmoittautumiseen tehtävät muutokset ja täydennyksetSarjan, matkan tai osallistujan voi vaihtaa veloituksetta ennen tapahtumapäivää tapahtuman verkkosivuilla 26.9. mennessä. Muutoksia voi tehdä myös 28.9. Intersport Puhoksessa (Kastelholmantie 2, 00900 Helsinki) materiaalinnoudon yhteydessä sekä tapahtumapäivänä Pirkkolan urheilupuistossa. 29.9. ja tapahtumapäivänä tehdyistä muutoksista veloitamme 10€:n käsittelykulun.

 

 

Osallistumisen peruuttaminen tai siirto vuodelle 2020Perumistapauksissa ilmoittautumismaksu palautetaan ainoastaan, jos tapahtumapäivältä on olemassa lääkärintodistus. Todistus tulee toimittaa 14.10.2019 mennessä Viipurin Urheilijoiden toimistoon: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki tai toimisto@viipurinurheilijat.fi.
Samassa yhteydessä ilmoitetaan maksetun maksun suuruus, viitenumero ja maksupäivämäärä sekä tilinumero, jolle maksu halutaan palauttaa. Maksun palautuksesta veloitamme käsittelykuluina 10 €.

Vaihtoehtoisesti osanoton voi myös siirtää seuraavalle vuodelle, jos tapahtumapäivältä on olemassa lääkärintodistus.

Myös tällöin todistus tulee toimittaa 14.10.2019 mennessä Viipurin Urheilijoiden toimistoon: Jauhokuja 3, 00920 Helsinki tai toimisto@viipurinurheilijat.fi. 

Mikäli olet jo ilmoittautunut Pääkaupunkijuoksuun, mutta haluat muuttaa antamiasi tietoja: esim. muuttaa juoksumatkaasi tai siirtää maksetun osallistumisoikeuden toiselle henkilölle, täytä alla oleva lomake.

 

HUOM! Osallistujan tiedot siirtyvät kaikkiin käytettäviin tiedostoihin (mm. tulokset) sellaisena, kuin hän on ne itse ilmoittautuessaan kirjoittanut. Jos huomaat kirjoitusvirheen, etu- ja sukunimen väärinpäin tms., lähetä oheinen muutosilmoituslomake, niin korjaamme tiedot oikeiksi.

 

Osallistujatietoihin voi tehdä muutoksia sähköisesti aina torstaihin 26.09.2019 klo 23.59 saakka.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.